ukenru
do-poslablennya-karantinu-ne-gotovi-13-regioniv-ta-misto-kiyiv-moz

До послаблення карантину не готові 13 регіонів та місто Київ - МОЗ

 • 19246 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. В Україні до наступного етапу пом’якшення карантину наразі не готові 13 регіонів та місто Київ. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу МОЗ.

"Перехід областей до наступного етапу карантину, що передбачає послаблення карантинних обмежень, можливий за умови відповідності епідситуації в області визначеним критеріям. Ці критерії відображають контроль за передаванням вірусу, рівень спроможності лікувальної мережі, закладів епідеміологічного профілю та системи охорони здоров’я в цілому протидіяти поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 і, відповідно, дають змогу контролювати епідемічну ситуацію на досягнутому на поточну дату рівні", - йдеться у повідомленні.

Так, до пом’якшення карантину не готові: місто Київ, Волинська, Донецька, Закарпатська, Київська, Луганська, Львівська, Одеська, Рівненська, Хмельницька, Чернівецька та Чернігівська області, а також (через відсутність даних) - окуповані АР Крим та місто Севастополь.

Нагадаємо, в Україні на 8:45 27 червня зафіксовано вже понад 42 тисячі випадків коронавірусного захворювання COVID-19, за добу - ще 948 нових хворих.

Українські Національні Новини

Суспільство