ukenru
do-morgu-energodara-privezli-blizko-30-vbitikh-okupantiv-ova

До моргу Енергодара привезли близько 30 вбитих окупантів - ОВА

 • 627006 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. До моргу тимчасово захопленого окупантами Енергодара у Запорізькій області за один день привезли близько 30 вбитих російських загарбників. Про це повідомляє Запорізька ОВА у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Противник продовжує зазнавати втрати. 11 березня відзначено надходження близько 30 тіл загиблих окупантів до місцевого моргу Енергодара", - повідомили в ОВА.

Деталі

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 47 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення, зазначили в ОВА.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Ольгівське, Гуляйпільське, Гуляйполе, Новоандріївка, Чарівне, Мала Токмачка, Малинівка, Степове, Кам'янське.

Надійшло 4 повідомлення про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

Доповнення

Окупанти почали вивозити з навчально-тренувального центру Запорізької АЕС обладнання.

Українські Національні Новини

Війна