do-arma-peredali-ponad-24-mln-grn-areshtovanikh-koshtiv-ukrayintsya-yakiy-povyazaniy-z-rosiyskim-oligarkhom-ginerom

До АРМА передали понад 24 млн грн арештованих коштів українця, який пов’язаний з російським олігархом гінером

 • 226867 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Суд арештував та передав в управління Національного агентства з виявлення активів (АРМА) понад 24 млн грн з банківського рахунку громадянина України, який пов'язаний із діяльністю російського олігарха володимира путіна - євгенія гінера. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державного бюро розслідувань.

Цитата

«За матеріалами ДБР та Офісу Генерального прокурора суд арештував та передав в управління Національного агентства з виявлення активів (АРМА) понад 24 мільйонів гривень на банківському рахунку громадянина України, який пов'язаний із діяльністю групи компаній VS Energy та олігархом путіна Євгенієм Гінером», - йдеться у повідомленні ДБР.

Деталі

В ході розслідування щодо діяльності злочинної організації за участі громадян рф та правоохоронців і заволодіння зловмисниками об’єктами критичної енергетичної інфраструктури було виявило банківський рахунок фігуранта.

Зазначається, що з початку повномасштабних воєнних дій в Україні до цієї особи перейшли українські активи компаній та осіб, пов’язаних з олігархом путіна євгенієм Гінером та групою компаній VS Energy. Це було зроблено для того, аби приховати російський слід активів та унеможливити їх арешт, зазначили в ДБР. 

Загалом українець здійснив банківських операцій на загальну суму понад 96 млн грн.

Доповнення

4 серпня в ДБР заявили, що правоохоронці повідомили про підозру олігарху володимира путіна, президенту футбольного клубу «ЦСКА» євгенію гінеру, який побудував у Криму дві теплоелектростанції та постачав боєприпаси армії рф.

Додамо

За матеріалами Служби безпеки арештовано активи російських олігархів на майже 190 млрд грн, для понад 4 тис. компаній рф запроваджені санкції через причетність до фінансування збройної агресії рф проти України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Атака дронів-камікадзе на порт Рені: які висновки зроблено?

     • 2311388 переглядiв

    Новий штам Covid: названо 10 головних симптомів хвороби

     • 2675060 переглядiв

    На Київщині загинули двоє комунальників: що відомо

     • 280773 переглядiв

    Морську міну викинуло штормом на узбережжя Миколаївщини

     • 226714 переглядiв