dnipropetrovshchyna-rosiiany-obstrilialy-try-hromady-poshkodzhena-tsyvilna-infrastruktura-ye-poraneni

Дніпропетровщина: росіяни обстріляли три громади, пошкоджена цивільна інфраструктура, є поранені

 • 87507 переглядiв

Внаслідок російських обстрілів Нікопольського району Дніпропетровської області троє людей отримали поранення, пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру. Електропостачання у Покровській сільській громаді було відновлено після перебоїв.

Ударними дронами та артилерійськими снарядами росіяни атакували мешканців Нікопольщини, що на Дніпропетровщині. Зокрема, ворог вгатив по трьох громадах в регіоні. Через що поранення зазнали троє цивільних. Про наслідки обстрілів розповів  голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Накривав вогнем районний центр, Мирівську та Покровську сільську громади. У Нікополі постраждали три людини. 60-річний чоловік з мінно-вибуховою травмою і численними осколковими пораненнями госпіталізований. Стан важкий. Серед постраждалих є й подружжя. Пацієнтам 60 і 61 рік. Лікуватимуться вдома.

– повідомив Лисак.

Деталі

За даними голови ОВА російські загарбники здійснили 12 атак дронами-камікадзе і 5 артобстрілів впродовж неділі.

Через ці обстріли пошкоджені три приватні будинки, АЗС, аптека, офісна будівля, авто, пара мікроавтобусів, комунальне підприємство у самому Нікополі.

У Покровській сільській громаді снаряди окупантів побили лінії електропередач. Без світла залишились більш ніж півтисячі осель. Втім, енергетики швидко все полагодили, і станом на вечір усіх абонентів заживили.

У Мирівській громаді через атаки росіян понівечена агрофірма.

Додатково

Також Лисак зазначив, що пообідді було гучно у Кривому Розі. Минулось без загиблих та постраждалих.

Очільник ОВА нагадав, що в області триває повітряна тривога, та закликав усіх мешканців регіону перебувати в безпечних місцях.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У росії масово скасовують новорічні концерти

     • 86509 переглядiв

    Атака на Херсон: кількість постраждалих збільшилась

     • 44880 переглядiв

    Землетрус в Індонезії магнітудою 4,8

     • 37370 переглядiв