dnipropetrovshchyna-armiia-rf-zavdala-udariv-dronamy-ta-vazhkoiu-artyleriieiu

Дніпропетровщина: армія рф завдала ударів дронами та важкою артилерією

 • 27745 переглядiв

Російські війська п'ятнадцять разів атакували Нікопольський район, використовуючи 9 безпілотників-камікадзе і важку артилерію, пошкодивши будівлі та інфраструктуру, при цьому в деяких районах жертв не було, але раніше загинули дві жінки і був поранений літній чоловік.

Півтора десятка разів впродовж четверга російська армія атакувала Нікопольщину. Окупанти запустили по мешканцях регіону 9 дронів-камікадзе, та шість разів вдарили з артилерії. Про ситуацію в регіоні звітує очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Півтора десятка разів за день російська армія атакувала Нікопольщину. Ворог застосував 9 дронів-камікадзе. Бив із важкої артилерії. 

– зазначив Лисак.

Деталі

Згідно з інформацією голови ОВА у Нікополі понівечені промислове підприємство та церква. Крім того, пошкоджені п’ятиповерхівка й 7 приватних будинків.  Дві господарські споруди знищені вщент, та ще 6 – потрощені. Снарядами рашистів побиті автостоянка і 5 машин на ній. Зачепило атакою й лінії електропередач.

За даними Лисака прильоти фікусували також у Марганецькій та Покровській сільській громадах. Там минулося без загиблих та поранених.

Нагадаємо

Російські війська у четвер вранці з важкої артилерії обстріляли Нікополь Дніпропетровської області, загинули дві жінки. Та зазнав поранення літній чоловік. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив ранком.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вибухи у Херсоні – МВА

     • 29742 переглядiв

    Зеленський зустрівся з послом Японії: про що говорили

     • 25765 переглядiв