ukenru
dlya-top-menedzhera-ukraerorukhu-prositimut-aresht-z-zastavoyu-u-2-milyoni

Для топ-менеджера Украероруху проситимуть арешт з заставою у 2 мільйони

 • 23513 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Прокуратура наполягатиме на запобіжному заході у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави для одного із заступників директора держпідприємства “Украерорух”, якого підозрюють у шахрайстві на 100 тис. доларів. Про це УНН повідомила прессекретар Київської міської прокуратури Надія Максимець.

Цитата:

“При вирішенні питання про обрання запобіжного заходу, прокурор проситиме застосувати тримання під вартою із заставою у сумі близько 2 млн грн”, — сказала Максимець.

Зазначимо, що за інформацією УНН, йдеться про заступника директора з управління активами Євгена Корнєва.

Так, згідно з декларацією, Корнєв має квартиру в Києві загальною площею 58,8 кв. м та квартиру в Донецьку загальною площею 68,8 кв. м.

Що було до цього

Заступнику директора Украероруху повідомлено про підозру у шахрайстві на 100 тис. доларів за “сприяння” у користуванні земельними ділянками.

Максимець також повідомила УНН, що за даними правоохоронців, згідно з домовленостями, частину коштів (70 тис. дол. США) посадовець мав отримати через пункт обміну валют. А затримали його у вагоні потягу “Інтерсіті”, під час поїздки до Харкова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП