ukenru
dlya-pidklyuchennya-plyazhnoyi-zoni-odesi-do-kanalizatsiyi-neobkhidno-50-milyoniv

Для підключення пляжної зони Одеси до каналізації необхідно 50 мільйонів

 • 13323 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. Для підключення пляжної зони Одеси до каналізації мерія буде шукати 50 мільйонів гривень. Ці гроші планується отримати від підприємців, які працюють на території, що примикає до морського узбережжя. Про це 28 липня повідомила на сесії міськради виконуюча обов'язки першого заступника директора муніципального департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Валентина Дацюк, передає УНН.

Деталі

За її словами, готується нарада для пошуку відповідних інвестицій, і свою участь в ній підтвердили підприємства, що займаються забудовою прибережної зони, а також підприємство "Інфоксводоканал".

На сьогодні, повідомила Дацюк, підготовлений спеціальний проект по курортному району Люстдорф. Проект включає організацію водовідведення та приведення в порядок насосної станції та комунікацій, які з'єднують її зі станцією очищення "Південна".

"У Чорноморку готовий зайти дуже солідний забудовник, а при оформленні дозвільної документації в ній будуть вказані варіанти реалізації даного проекту за всіма його трьома складовими", - розповіла Валентина Дацюк.

Нагадаємо, на початку літа готель-дельфінарій "Немо", який належить родині віце-мера Одеси Михайла Кучука, звинуватили в зливі нечистот в море. Готель претензії спростував.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса