dlya-kontrnastupu-niyakogo-grafiku-ne-isnuye-danilov

Для контрнаступу ніякого графіку не існує - Данілов

 • 487724 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. В України нема термінів, щодо контрнаступу. А усі люди, які розповідають про дедлайни не розуміють, що таке війна, про це в ефірі телемарафону повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, передає УНН

Деталі

У мережі зʼявляються повідомлення, що український контрнаступ повільний та відстає від графіка. На запитання журналіста чи ставили партнери перед Україною якісь дедлайни, секретар РНБО відповів наступне:

Цитата

"Нам ніхто дедлайни, окрім нас самих, ставити не може, це по-перше. По-друге, ніякого графіку не існує. По-третє, коли починаються такі розмови, маємо на увазі, що це розповідають люди, які не розуміють, що таке війна. Так сталося, що було перегріто ситуацію відносно подій, які відбуваються на фронті. Використовувати словосполучення "контрнаступ" – я цього ніколи не робив. Є військові дії, вони складні, важкі, від багатьох факторів залежать. І сьогодні хлопці та дівчата, які знаходяться на форті виконують свої завдання на відмінно, у тих умовах, які на сьогоднішній день є", – сказав Данілов.

Деталі

Також Данілов наголосив, що ворог добре підготувався до наступу українських оборонців

"Ворог дуже потужно підготувався до цих подій. Кількість мін, яка є на території, яку треба подолати нашим військовим, просто шалені. Якщо раніше було сподівання, що можна це зробити завдяки техніці, яка була надана партнерами, то сьогодні дуже багато ділянок фронту – пішки", – сказав секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони відбили контратаки росіян на південному фронті - речник Генштабу

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Для контрнаступу ніякого графіку не існує - Данілов

     • 487724 переглядiв

    Україна розпочала роботу над правовим регулюванням ШІ

     • 677785 переглядiв

    Армія рф вранці обстріляла церкву у центрі Херсона - ОВА

     • 240440 переглядiв