ukenru
dlya-evakuatsiyi-lyudey-z-zavodu-azovstal-polk-azov-poyasniv-vikoristannya-bilogo-prapora

Для евакуації людей з заводу "Азовсталь": полк "Азов" пояснив використання білого прапора

 • 244636 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. В полку «Азов» пояснили, що для реалізації плану евакуації цивільних в Маріуполі, білі прапори використовують обидві сторони, в тому числі російська. Й цього разу для евакуації громадян з території заводу «Азовсталь», обидві групи використовували такі стяги, передає УНН.

Цитата

«З деяких інтернет-джерел шириться інформація, що захисники Маріуполя вийшли до російських військових з білим прапором. Насправді ж, для реалізації плану евакуації цивільних, використовуються білі прапори обома групами. Так і цього разу, для евакуації громадян з території заводу «Азовсталь», обидві групи використовували такі стяги», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що дана процедура проводиться вже вчетверте.

Доповнення

Евакуація цивільних осіб з «Азовсталі» розпочалася тиждень тому за участю ООН та Міжнародного комітету Червоного хреста. Із заводу вивели вже десятки людей.

Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомляла, що попри провокації та обстріли з боку окупантів, 6 травня з території заводу "Азовсталь" вдалося витягнути 50 жінок, дітей та людей похилого віку. Вона зазначала, що сьогодні операція продовжиться.

Українські Національні Новини

Суспільство