ukenru
direktoru-aeroportu-krivogo-roga-povidomili-pidozru

Директору аеропорту Кривого Рога повідомили підозру

 • 12508 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Директора КП “Міжнародний аеропорт Кривий Ріг” Ігоря Лашина підозрюють у махінаціях з будівництвом огорожі навколо летовища, що призвело до збитків на 5,3 млн грн. Йому повідомлено про підозру. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Офісу Генерального прокурора.

“За процесуального керівництва Криворізької місцевої прокуратури №3 повідомлено про підозру директору КП “Міжнародний аеропорт Кривий Ріг” за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України). За даними слідства, посадовець у березні 2019 року уклав з приватним підприємством договір підряду на виконання робіт з будівництва огорожі території аеропорту. У подальшому, з метою заволодіння бюджетними коштами, він підписав акти приймання виконаних робіт, достовірно знаючи, що їх вартість завищена. Внаслідок таких дій державі завдано понад 5,3 млн грн збитків”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

“Викрито директора КП прокурорами спільно з працівниками управління Служби безпеки України в області. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, встановлюються інші особи, причетні до злочину”, - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, на Львівщині вручили підозру експосадовцям ОДА у розкраданні понад 3 мільйонів гривень коштів обласного бюджету.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП