ukenru
direktora-komunalnogo-pidpriyemstva-suditimut-za-roztratu-2-3-mln-grn-na-zaporizhzhi

Директора комунального підприємства судитимуть за розтрату 2,3 млн грн на Запоріжжі

 • 6126 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Директора одного з комунальних підприємств міста Токмак, який вчинив розтрату коштів у розмірі 2,3 млн. грн, судитимуть на Запоріжжі. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Запорізької області.

Під час досудового розслідування зібрано докази незаконності дій вказаного посадовця, який перерахував кошти, що мали надійти до місцевого бюджету, двом підприємцям за договорами купівлі-продажу будівельних матеріалів.

Вказані дії керівника комунального підприємства призвели до розтрати майна територіальної громади міста в особливо великих розмірах.

Посадовцю інкримінується вчинення кримінальних правопорушень за ч.5 ст.191 (розтрата майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем в особливо великих розмірах) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України. Посадовцю загрожує відповідальність у виді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП