ukenru
dinamo-z-d-mbokani-peremoglo-azerbaydzhansku-gabalu

Динамо з Д.Мбокані перемогло азербайджанську Габалу

 • 14484 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. В Австрії в рамках підготовки до нового сезону зустрілися віце-чемпіони України та Азербайджану – "Динамо" і "Габала", передає УНН з посиланням на прес-службу "біло-синіх".

Спекотна погода внесла свої корективи в хід поєдинку, але не дивлячись на всі складнощі "динамівці" вже з перших хвилин заволоділи ініціативою, окресливши перевагу. У центрі поля основна активність виходила від Дениса Гармаша, на флангах свою справу знали Олег Гусєв та Віктор Циганков, на вістрі атаки Дмитро Хльобас. Саме останній, провівши відмінний сезон у "Ворсклі", ставши в команді найкращим бомбардиром, відкрив рахунок - на 13-й хвилині Дмитро завершив розпочату Гармашем та Тимчиком атаку. У кінцівці зустрічі міг відзначитися і сам Гармаш, не реалізувавши вихід сам на сам із кіпером.

Другий тайм активно почала азербайджанська команда. Але рахунок подвоїли кияни - Циганков навісив з флангу і Хльобас у своєму коронному стилі в стрибку випередив воротаря і головою відправив м'яч у ворота - 2:0. На заключну третину поєдинку тренери випустили Гонсалеса, Антунеша та Мбокані. В останні дні конголезець тренувався разом з командою і заслужив вийти на поле, через більш ніж два роки знову одягнувши динамівську футболку.

Дьємерсі міг забити і третій в матчі м'яч, але в своєму моменті пробив трохи вище поперечини. А крапку в зустрічі поставив суперник - після прострілу з флангу в штрафну своє прізвище до протоколу записав Елвін Маммадов.

 

Склад "Динамо": Коваль (Бущан, 46), Тимчик, Очігава (Михайличенко, 29), Кадар, Пантич, Гармаш (Яремчук, 65), Рибалка, Циганков (Гонсалес, 67), Корзун, Гусєв (к) (Антунеш, 65), Хльобас (Мбокані, 65).

Примітно, що у складі "Габали" у стартовому складі вийшов український воротар Безотосний і син наставника "Зорі" – Віталій Вернидуб.

Додамо, що наступний, четвертий за рахунком контрольний матч, "Динамо" проведе 5 липня проти румунської "Університатя".

Українські Національні Новини

Спорт