deshevshe-nizh-hastrolery-z-rf-studentiv-vyshiv-lnr-vidpravliat-vidnovliuvaty-lysychansk-ta-rubizhne-luhanska-ova

Дешевше, ніж гастролери з рф: студентів вишів "лнр" відправлять відновлювати Лисичанськ та Рубіжне – Луганська ОВА

 • 40511 переглядiв

Студенти університетів так званої "лнр" будуть змушені протягом 2025 і 2026 років працювати на відновлювальних проектах у Лисичанську та Рубіжному, містах, наполовину зруйнованих росіянами, перериваючи своє профільне навчання.

У напівзруйнованих росіянами містах молодь працюватиме упродовж 2025 та 2026 років, перервавши профільне навчання задля робітничої спеціальності, пише Луганська ОВА, передає УНН.

Деталі

Із початком навчального року у вишах так званої "лнр" відкриють набір студентів, яких відправлять на відновлювальні роботи до Лисичанська та Рубіжного. Використати місцеву молодь в якості робочої сили вирішив новий куратор з татарстану. Так дешевше, ніж платити гастролерам з росії чи місцевим найманцям.

– ідеться у повідомленні Луганської обласної державної адміністрації про ситуауцію на ТОТ.

За інформацією відомства, студентам пропонується працювати на будівництві у напівзруйнованих росіянами містах, упродовж 2025 та 2026 років.

"Не про це вони мріяли. Їхні батьки теж" – зазначає відомство, вказуючи, що студенти перервуть профільне навчання і опановуватимуть робітничі спеціальності

Також Луганська ОВА інформує, що Будинки культури на колесах відтепер розважатимуть населення на Новопсковщині, у Сєвєродонецьку та Хрустальному (або як його ще називають загарбники - Красному Лучі).

Невдовзі шапіто з місцевими діячами культури вирушать на гастролі по навколишніх селах у сучасних російських фургонах. - ідеться у дописі на FB-сторінці Луганської ОВА.

Юнаки з ТОТ Луганщини у складі "юнармії" окупантів пройшли збір з вогневою підготовкою – Луганська ОВА16.07.24, 10:49

Популярні

Новини по темі

Ексрозвідник Червінський вийшов під заставу

 • 81704 переглядiв