ukenru
derzhsekretar-ssha-ukhvaliv-noviy-sanktsiyniy-spisok-rosiyskikh-kompaniy

Держсекретар США ухвалив новий санкційний список російських компаній

 • 10006 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Держсекретар США Рекс Тіллерсон схвалив список осіб, організацій і компаній, пов'язаних з Росією, які адміністрація президента США Дональда Трампа передала Конгресу і до яких можуть застосувати нові санкції. Про це сказала в четвер начальник прес-служби Держдепартаменту Хезер Науерт, передає УНН з посиланням на Держдеп.

"У відповідності зі статтею 231 цього акту державний секретар Рекс Тіллерсон доручив відділу видавати керівництво громадськості, в якому зазначаються особи або організації, які є частиною або діють від імені оборонних та розвідувальних секторів уряду Російської Федерації. Це означає, що секретар Тіллерсон підписав данне рішення, і тепер воно знаходиться на Капітолійському пагорбі (прим. – місце де перебуває Конгресс США)," - повідомила Х.Науерт.

За її словами, зовнішньополітичне відомство США в даний момент "інформує Конгрес, представників ключових галузей промисловості США, союзників і партнерів" про рекомендації.

"Ми очікуємо, що матеріали будуть опубліковані на (офіційному сайті Держдепартаменту США) state.gov найближчим часом," - зазначила вона.

Нагадаємо, раніше адміністрація президента США передала Конгресу перелік організацій, пов'язаних з Росією. Він включає в себе Федеральну службу безпеки (ФСБ), Головне розвідувальне управління (ГРУ), Службу зовнішньої розвідки.

 

Українські Національні Новини

Новини Світу