ukenru
derzhprodspozhivsluzhba-perevirila-prodazh-falsifikatu-gavrilivskikh-kurchat

Держпродспоживслужба перевірила продаж фальсифікату "Гаврилівських курчат"

 • 18921 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. Виробник "Гаврилівських курчат" офіційно зупинив виробництво і продажі ще на початку 2021 року. Однак деякі підприємці продовжують поставляти курятину невідомого походження під брендом "Гаврилівських курчат" в торгові мережі, переважно на ринки і брендовані кіоски. За коментарем УНН звернувся до Держпродспоживслужби.

Деталі

Там повідомили, то після отримання запиту вони зробили запит в торгові мережі, щоб з'ясувати хто торгує фальсифікатом. Однак у відповідь ніхто не зізнався Держпродспоживслужбі про підробку продукції.

“Після отримання листа Головне управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області зробило запит в торговельні мережі та оптові склади щодо обороту курятини торгової марки „Гаврилівські курчата“ виробництва „Агромарс“. Згідно з отриманою інформацією встановлено, що на території Запорізької області в торгових мережах відсутня курятина торгової марки „Гаврилівські курчата" виробництва „Агромарс", — повідомили в Держпродспоживслужбі.

Однак редакція УНН має документ, який свідчить про те, що Держпродспоживслужбу, ймовірно, ввели в оману. Згідно з інформацією з документа, якась компанія "Меритон" нібито продовжує отримувати поставки курятини від "Агромарсу". Причому, документ датований жовтнем цього року, тоді як за заявою самого "Агромарса", вони нічого не виробляють з початку року.

Про те, що Держпродспоживслужба може керуватися недостовірними даними вказує і той факт, що УНН отримав звернення від запорізького підприємця, який визнає що торгує "Гаврилівськими курчатами" і робить це, як вважає, абсолютно законно.

Ще раз нагадаємо заяву "Агромарса", що їх птахофабрики, включаюч и Курганський бройлер" не випускають продукцію.

Українські Національні Новини

Суспільство