ukenru
derzhavna-zrada-pyatom-kerivnikam-upravlin-mvs-rf-u-krimu-povidomleno-pro-pidozri

Державна зрада: п’ятьом керівникам управлінь мвс рф у Криму повідомлено про підозри

 • 241712 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. П’ятьом колишнім керівникам територіальних органів внутрішніх справ АР Крим через перехід до окупаційних правоохоронних органів оголошено про підозру, передає УНН із посиланням на прокуратуру Криму.

Цитата

"... повідомлено про підозри п’ятьом колишнім керівникам територіальних органів внутрішніх справ АР Крим за ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Встановлено, що підозрювані склали присягу працівників органів внутрішніх справ України, присягнули бути відданими українському народові, суворо дотримуватися Конституції України та чинного законодавства. Однак, після окупації півострова у 2014 році зрадили присязі та перейшли на службу до окупантів, спочатку до "Міністерства внутрішніх справ Республіки Крим", яке пізніше увійшло до складу "Міністерства внутрішніх справ рф". Підозрювані очолили окупаційні управління МВС РФ у різних містах Криму, зокрема у: Севастополі, Сімферополі, Ялті, Керчі та Джанкої.

Своїми діями та рішеннями "правоохоронці" сприяли становленню окупаційної адміністрації рф, шляхом безпосередньої участі в роботі незаконно створених правоохоронних органів, а також надавали допомогу представникам держави-окупанта у проведенні підривної діяльності проти України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП