derzhauditsluzhba-sprostuvala-dani-pro-rezultati-perevirki-u-minoboroni

Держаудитслужба спростувала дані про результати перевірки у Міноборони

 • 838310 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Держаудитслужба спростовує дані щодо результатів контрольного заходу у Міноборони. Про це йдеться у повідомленні служби у Facebook, пише УНН.

Деталі

"У соціальних мережах та у засобах масової інформації активно поширюється інформація щодо «офіційних висновків Держаудитслужби» про результати контрольного заходу Міністерства оборони України. Відповідно до плану проведення заходів державного фінансового контролю Державної аудиторської служби України на IV квартал 2022 р., затвердженого наказом Державної аудиторської служби України від 16 вересня 2022 року № 206 ревізія окремих питань фінансово-господарської діяльності Міністерства оборони України та військових формувань на сьогодні ще триває", - вказали у службі.

Як повідомили в відомстві, "від початку проведення заходу державного фінансового контролю Держаудитслужба жодного офіційного коментаря чи висновку щодо результатів перевірки фінансово-господарської діяльності Міністерства оборони України та військових формувань до його завершення не оприлюднювала і не оприлюднюватиме".

"Інформування про результати контрольного заходу можливі виключно після його завершення! Шановні журналісти, депутати, громадські діячі застерігаємо від спекулювання інформацією. Держаудитслужба у своїй діяльності дотримується принципів відкритості та прозорості і завжди готова до співпраці", - наголосили у відомстві.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У КМВА пояснили причину останньої тривоги у Києві та області

     • 12458261 переглядiв

    Продаж QR-квитків у столичному метро відновили

     • 1422348 переглядiв

    Нафтогаз задекларує збитки в межах 40 млрд грн - Чернишов

     • 1256153 переглядiв