Цитата
"Нижня планка - це 500 гривень. Швидше за все, це буде середня сума, оскільки багато хто економить і основна аудиторія цього свята - дівчата і хлопці, у яких більше грошей немає. Це фактично по одній гарячій "стравці" і по якомусь алкогольному напою - це може бути якийсь коктейль або келих вина або келих "Просекко". Сума не максимальна - для більш вимогливої аудиторії це буде 1000 грн. Тобто в цій вилці від 500 до 1000 гривень можна влаштувати прекрасну романтичну вечерю", - зазначила Насонова.
Деталі
Також експерт додала, що крім, власне, замовлених страв багато закладів запропонують своїм гостям 14 лютого в подарунок ігристе вино або ж десерт (як правило, при спецзамовленні певних страв) або ж маленькі сувеніри, валентинки і так далі. Розважальна програма - у тих закладах, де вона є, також буде пов'язана зі святом - наприклад, спеціальний підбір романтичних пісень про кохання у репертуарі музикантів.
При цьому Насонова уточнила, що орієнтується саме на мас-маркет і невисокі ціни закладів, середній чек в яких становить 200-300 грн, оскільки День святого Валентина святкує в ресторанах, в основному, молодь, тоді як люди старшого віку віддають перевагу відзначити його вдома або ж не святкують зовсім.
Доповнення
Раніше УНН писав про прикмети та повір'я, пов'язані з подарунками на День всіх закоханих.