demokraty-planuiut-nominuvaty-harris-kandydatkoiu-v-prezydenty-do-7-serpnia-cnn

Демократи планують номінувати Гарріс кандидаткою в президенти до 7 серпня - CNN

 • 12925 переглядiв

Демократична партія США має намір затвердити Камалу Гарріс кандидаткою в президенти до 7 серпня. Віцепрезидентка вже має підтримку більше ніж 1976 делегатів, необхідних для перемоги в першому турі голосування.

Демократична партія США планує проголосувати за затвердження віцепрезидентки Камали Гарріс своєю кандидаткою в президенти до 7 серпня. Про це повідомляє CNN із посиланням на план, представлений офіційними представниками демократів у понеділок, передає УНН

Деталі 

Як пише CNN, Демократичний національний комітет уже давно дав зрозуміти, що прагне затвердити свого кандидата до початку очного з'їзду 19 серпня - і, зокрема, до 7 серпня. Це, за їхнім твердженням, вкрай важливо для забезпечення доступу до бюлетенів у всіх штатах і запобігання ризику судових розглядів.

Згідно з підрахунками делегатів CNN, Камала Гарріс користується підтримкою достатньої кількості делегатів від демократів, щоб виграти номінацію на пост президента від партії. Віцепрезидентку вже підтримали набагато більше, ніж 1 976 делегатів, які потрібні їй для перемоги в першому турі голосування.

У своїй заяві в понеділок віцепрезидентка сказала, що найближчими місяцями продовжить їздити країною, "розмовляючи з американцями про все, що стоїть на порядку денному". 

 "Я повністю маю намір об'єднати нашу партію, об'єднати нашу націю і перемогти Дональда Трампа в листопаді", - заявила Гарріс. 

Камала Гарріс зібрала рекордні 81 млн доларів за добу після оголошення про намір балотуватися на посаду президента США23.07.24, 05:51

Популярні

Новини по темі

Місцями дощі і до 34° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 22680 переглядiв

Окупанти атакували Дніпропетровщину: жертв немає

 • 24651 переглядiв