demchenko-pro-sytuatsiiu-u-rozblokovanykh-shehyniakh-bachymo-zbilshennia-peretynu-kordonu-vantazhivkamy

Демченко про ситуацію у розблокованих "Шегинях": бачимо збільшення перетину кордону вантажівками

 • 30673 переглядiв

Трафік на пункті пропуску "Шегині" збільшився: після зняття блокади в черзі стоять 700 вантажівок. Польські фермери зняли блокаду пункту пропуску Медика-Шегині 24 грудня.

У розблокованому пункті пропуску "Шегині" за останні дні спостерігається збільшення перетину кордону вантажними транспортними засобами, у тому числі й на в'їзд в Україну. Про це журналісту УНН повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

"Пункт пропуску "Шегині", як відомо, розблокований. 24 грудня акція з блокування припинилася на території Польщі. За останні ці дні ми бачимо збільшення перетину кордону вантажними транспортними засобами, у тому числі й на в'їзд в Україну. Звісно, черга ще присутня, станом на ранок навпроти ПП "Шегині" перебуває 700 вантажних транспортних засобів", - розповів Демченко.

Доповнення

24 грудня польські фермери припинили блокаду пункту пропуску "Медика-Шегин".

Демченко повідомляв, що у чергах на території Польщі в бік кордону з Україною на тлі блокади польських перевізників на сьогодні зібралося трохи більше ніж 3 тис. вантажівок. Через "Ягодин" проїжджає найменша кількість вантажівок.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові в квартирі стався вибух газу, постраждала людина

     • 26203 переглядiв