delehatsiia-shvetsii-prybula-na-odeshchynu-obitsiaie-zmitsnyty-bezpeku-rehionu

Делегація Швеції прибула на Одещину: обіцяє зміцнити безпеку регіону

 • 36143 переглядiв

Глава Одеської області Олег Кіпер зустрівся зі шведськими офіційними особами, щоб обговорити триваючі атаки росії і заручитися подальшою підтримкою регіональної безпеки.

Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер зустрівся з Держсекретарем Міністерства міжнародного співробітництва та зовнішньої торгівлі Королівства Швеції Діаною Янсе, Послом Швеції в Україні Мартіном Обергом та іншими членами делегації. Про це очільник ОВА повідомив у своєму tg-каналі, передає УНН.

Подякував шведській стороні за допомогу та підтримку. Поінформував делегатів про безпекову ситуацію в Одеській області щодо постійних терористичних атак росії по цивільним об’єктам та портовій інфраструктурі Одещини. В результаті проведеної зустрічі очікуємо від шведської сторони допомоги у зміцненні безпеки регіону. Подробиці поки розголошувати не можемо 

- інформує Кіпер.

Очільник ОВА також розповів, що Держсекретар Міністерства міжнародного співробітництва та зовнішньої торгівлі Королівства Швеції та Посол Швеції в Україні засуджують російські атаки та готові й надалі надавати гуманітарну допомогу Одещині.  

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли будинок на Херсонщині, загинула жінка

     • 36204 переглядiв

    Україна стала найбільш мілітаризованою країною світу

     • 34800 переглядiв