ukenru
dekomu-podobayetsya-big-z-pereshkodami-po-karuseli-u-rf-vidpovili-na-zayavi-ssha-pro-novi-sanktsiyi

Декому подобається біг з перешкодами по каруселі: у РФ відповіли на заяви США про нові санкції

 • 21468 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Росія завжди закономірно відповідала на введення незаконних санкцій з боку США. Таким чином офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова прокоментувала інформацію про те, що у Вашингтоні готують новий пакет санкцій проти Москви у зв'язку з ситуацією з Олексієм Навальним, передає УНН.

Цитата

"З Вашингтона йдуть повідомлення про підготовку нового пакету санкцій щодо нашої країни. "Північний потік - 2" у викладі місцевих чиновників ув'язується з Навальним. На незаконні дії США завжди слідувала наша закономірна відповідь. Дивно, що у Вашингтоні деяким так подобається біг з перешкодами по каруселі", - зазначила вона.

Додамо

Захарова додала, що США шляхом введення санкцій проти Росії намагаються вирішити проблеми власної неконкурентоспроможності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден заявив про "руйнівні" наслідки у разі смерті Навального

"Що стосується ув'язки економічного проекту, учасниками якого є приватні оператори і незалежні держави, з Навальним, то американські ідеологи викрили самі себе: вся метушня навколо удаваного отруєння їм потрібна як інструмент вирішення проблем власної неконкурентоспроможності", - написала вона в своєму Telegram-каналі.

Раніше

Помічник президента США з національної безпеки Джейк Салліван заявив в неділю, що Вашингтон готує нові санкції проти РФ у зв'язку з ситуацією з російським опозиціонером Олексієм Навальним. За його словами, американська влада також продовжать вводити санкції проти російських компаній, що беруть участь в будівництві газопроводу "Північний потік - 2".

Українські Національні Новини

Політика