ukenru
defitsit-elektroenergiyi-v-zhitomiri-stanovit-75-mer

Дефіцит електроенергії в Житомирі становить 75% - мер

 • 745918 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Унаслідок ракетного удару по енергетичному об’єкту у Житомирі дефіцит електроенергії становить 75%. Були запроваджені графіки планових відключень, згідно з якими 6-8 годин у середньому містяни залишатимуться без світла, повідомив Житомирський міський голова Сергій Сухомлин в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

Деталі

За словами Сухомлина, після ракетного удару по енергетичному об’єкту в Житомирі повністю зникла електроенергія. Спочатку міські служби підключили об’єкти критичної інфраструктури, лікарні працювали на генераторах. Він повідомив, що близько 11 години ранку у четвер, 9 березня, "Житомирводоканал" зміг подати містянам воду.

Цитата

"На сьогодні ситуація наступна: Житомир, фактично, отримує лише 25% електроенергії від необхідного об’єму. Електротранспорт та вуличне освітлення не працює. Обленерго дало графіки планових відключень, у середньому 6-8 годин поки що житомиряни будуть без світла кожен день", - підсумував Сухомлин.

Нагадаємо

Внаслідок п'ятнадцятої масованої ракетної атаки російських військ на енергосистему, яка сталася 9 березня, у Житомирській області без світла залишилося 150 тисяч будинків.

Повідомляється, що в Житомирські та Харківській областях найважча ситуація з відновлення електроенергії. 

Українські Національні Новини

Суспільство