ukenru
dbr-vidkrilo-provadzhennya-po-mozhliviy-operatsiyi-schodo-vagnerivtsiv-venediktova

ДБР відкрило провадження по можливій операції щодо "вагнерівців" - Венедіктова

 • 15340 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Державне бюро розслідувань зареєструвало кримінальне провадження і веде слідство, як тільки з’явилась інформація щодо можливої спецоперації щодо “вагнерівців”. Про це сказала Генеральний прокурор Ірина Венедіктова в інтерв’ю ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера”, передає УНН.

“Мені особисто не відомо, що така операція готувалась. Але, відразу ж як тільки інформація потрапила в ЗМІ, мені здається, що це на Facebook хтось оприлюднив - у ДБР вже було кримінальне провадження зареєстроване, і вже слідство ведеться. Відразу ж, не очікуючи, без жодного хайпу. Кримінальне провадження вже є. І вже, наскільки я знаю, не одне, насправді. І тому ті люди, які вважають себе цінними свідками, і можуть щось повідомити слідству додатково - я думаю, що органи досудового слідства мусять їх допитати. Тому що говорити натяками про державницькі позиції - мені здається, що якщо в тебе є інформація, то потрібно прийти і повідомити її”, - сказала Ірина Венедіктова, відповідаючи на запитання, чи буде розслідування, чи була операція щодо “вагнерівців”.

Нагадаємо, Венедіктова заявила, що українська прокуратура діяла дуже обережно і чітко в межах закону під час переговорів із білоруською стороною щодо “вагнерівців”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП