dbr-pro-aresht-maina-dubinskoho-yoho-materi-ta-eksdruzhyny-ydetsia-pro-23-kvartyry-ta-15-avto

ДБР про арешт майна Дубінського, його матері та ексдружини: йдеться про 23 квартири та 15 авто

 • 25634 переглядiв

Печерський суд Києва наклав арешт на майно народного депутата Олександра Дубінського, його матері та колишньої дружини, включаючи 23 квартири, 8 земельних ділянок, 2 житлових будинки та 15 автомобілів за звинуваченнями в ухиленні від сплати податків та відмиванні грошей. Відповідно до данних ДБР офіційні доходи сім'ї Дубінського не відповідали вартості їхніх активів.

Суд наклав арешт на майно народного депутата Олександра Дубінського, зокрема оформленого й на його родичів. Всього арештовано 39 об’єктів нерухомості, зокрема, 23 квартири в столиці, 8 земельних ділянок, два житлові будинки у Києві та області та 15 автомобілів. Про це УНН повідомляє з посилання на ДБР.

За матеріалами Бюро слідчим суддею накладено арешт на майно чинного народного депутата, частину якого зареєстровано на його матір та колишню дружину. Всього арештовано 39 об’єктів нерухомості, зокрема, 23 квартири в столиці, 8 земельних ділянок, два житлові будинки у Києві та області та 15 автомобілів

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що під час розслідування кримінального провадження отримано інформацію, що чинний народний депутат, його мати й дружина протягом кількох останніх років стали власниками великої кількості квартир, автомобілів, двох будинків і сімдесяти соток землі на загальну суму близько двох з половиною мільйонів доларів. При цьому офіційні доходи фігуранта та його близьких не дозволяли набути таку кількість майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд арештував майно нардепа Дубінського, його матері та ексдружини

Також слідчі ДБР встановили, що нардепом, його матір’ю та на сьогодні вже колишньою дружиною протягом 2008–2023 років проведено ризикові фінансові операції на мільйонні суми, у тому числі з готівкою.

Вони значно перевищують офіційно отримані доходи, що може свідчити про легалізацію коштів через придбання родиною високоліквідних активів, а також зарахуванням грошей на депозитні рахунки.

Досудове розслідування здійснюється за ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків) та ст. 209 КК України (легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом)

- зазначається в повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК склало протокол стосовно нардепа Дубінського: що відомо

Анна Мурашко

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні запустили перший у світі Food Train

     • 20147 переглядiв