ukenru
daniya-doluchitsya-do-zernovoyi-initsiativi

Данія долучиться до “зернової ініціативи”

 • 969956 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Данія долучається до "зернової угоди" в рамках Grain From Ukraine. Про це повідомила прем’єр-міністерка Королівства Данія Метте Фредеріксен на зустрічі з президентом Зеленським в Одесі, передає УНН.

Цитата

«Я рада оголосити, що ми долучаємося до ініціативи Grain from Ukraine і ви можете розраховувати на нас. Ми будемо брати участь у відбудові України, особливо в підтримці героїчного міста Миколаєва. В мене вселило натхнення наша сьогоднішня поїздка в Миколаїв. Наша робота полягатиме не лише у відбудові, а й в інвестиціях. Ми хочемо створювати робочі місця, відбудовувати економіку разом з данським бізнесом», – повідомила Фредеріксен.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен відвідали Миколаїв у межах шефства, яке Королівство взяло над відновленням міста.

Кількість виходів суден з українських портів впало до антирекорду через блокування росією «зернового коридору», повідомило Міністерство аграрної політики України

«Коридором за перший місяць нового року вирушило всього 2,4 млн. тонн зерна, тоді як у вересні та жовтні це було понад 4 млн. тонн», - йдеться у повідомленні відомства.

Українські Національні Новини

Політика