ukenru
covid-19-pidtverdili-u-direktora-odniyeyi-zi-stolichnikh-shkil-klichko

COVID-19 підтвердили у директора однієї зі столичних шкіл – Кличко

 • 16010 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19 підтвердили у директора столичної школи №197, Держпродспоживслужба встановлює коло контактних осіб. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн пресконференції, передає УНН із посиланням на пресслужбу КМДА.

"Учора до департаменту освіти надійшла інформація про підтверджений випадок захворювання на коронавірус (на коронавірусну хворобу COVID-19 - ред.) у директора столичної школи №197. Директора госпіталізували до лікарні", – повідомив Кличко.

Він зазначив, що у школі працюють понад 120 вчителів, керівників гуртків та технічних працівників, а напередодні директор школи №197 відвідувала районне управління освіти й спілкувалася з керівниками шістьох інших шкіл.

"Три школи, що очолюють директори, які контактували із хворою, є місцями проведення зовнішнього незалежного оцінювання з кількох предметів кожна. Представники Держпродспоживслужби перевіряють навчальні заклади та управління освіти для встановлення кола контактних осіб. Усі, хто мав контакт із хворою, мають перебувати на самоізоляції", – наголосив Кличко.

Нагадаємо, у столиці за добу коронавірус підтвердили у 82 осіб, серед них - 14 медиків.

Українські Національні Новини

Суспільство