ukenru
chorni-skrinki-litaka-tu-154-poki-sche-ne-znaydeni

Чорні скриньки літака Ту-154 поки ще не знайдені

 • 7350 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Бортові самописці російського літака Ту-154, що направлявся до Сирії і зазнав катастрофи у Чорному морі поблизу Сочі, поки не виявлені. Про це повідомив голова МНС РФ Володимир Пучков, передає УНН з посиланням на РІА “Новости”.

“Поки ще ні”, — сказав В.Пучков журналістам, відповідаючи на питання, чи вдалося знайти і підняти “чорні ящики”.

Раніше міністр транспорту Максим Соколов повідомив, що бортові самописці в Ту-154 не обладнані радіомаяками, тому для їх пошуку буде залучена спецтехніка. У свою чергу головком ВКС РФ генерал-полковник Віктор Бондарєв висловив упевненість, що вони будуть знайдені і підняті. За його словами, бортові самописці знаходяться в кілі, який постраждав найменше, вони будуть підняті разом з літаком після його виявлення.

Нагадаємо, 25 грудня вранці при вильоті з Сочі зазнав катастрофи військово-транспортний літак Ту-154. Він мав доставити до Сирії Академічний ансамбль пісні і танцю Російської армії імені О.В.Александрова, знімальні групи “Першого каналу”, НТВ і телеканалу “Звезда”, а також виконавчого директора фонду “Справедлива допомога” Єлизавету Глінку, відому як “доктор Ліза”. Літак упав у море через лічені хвилини після зльоту. Загинули всі, хто перебував на борту, — 92 людини. Причини катастрофи встановлюються.

Українські Національні Новини

Новини Світу