cholovika-areshtuvali-za-milyonnu-aferu-z-elitnimi-avtomobilyami

Чоловіка арештували за мільйонну аферу з елітними автомобілями

 • 11822 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. У столиці арештували чоловіка, який перебував у розшуку за аферу з продажу елітних автомобілів. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

"Солом’янським районним судом столиці взято під варту чоловіка, який перебував у розшуку за вчинення шахрайства у особливо великих розмірах. У період з 2015 по 2017 зловмисник під приводом здійснення підприємницької діяльності пропонував громадянам послуги щодо купівлі-продажу елітних автомобілів, однак своїх зобов’язань не виконував, натомість, зловживаючи довірою, заволодів грошовими коштами на суму 15 млн грн", - повідомили у прокуратурі.

Також вказано, що чоловік "був викритий правоохоронцями на збуті наркотичного засобу кокаїн".

"Підозрюваний у період з березня 2019 по липень 2019 року переховувався від слідства, у зв’язку з чим був оголошений у розшук. Правоохоронці встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його на території Закарпатської області", - додали у прокуратурі.

Його арештував суд з альтернативою у вигляді застави у понад 15 млн грн.

Досудове розслідування триває. "Встановлюються інші потерпілі від злочинних дій підозрюваного. За попередніми даними, сума завданих його діями збитків може сягнути 2 мільйонів доларів США", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, чоловік піде під суд за аферу на 11 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Вперше за 10 років у світі поменшало доларових мільйонерів

     • 13030 переглядiв

    Цього тижня покажуть бюлетені на вибори до Ради

     • 9028 переглядiв

    У Грузії продовжують вимагати відставки голови МВС

     • 6996 переглядiв