ukenru
cholovik-yakiy-zdiysniv-samopidpal-pid-op-perebuvaye-v-reanimatsiyi-likar

Чоловік, який здійснив самопідпал під ОП, перебуває в реанімації – лікар

 • 31315 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Чоловік, який здійснив самопідпал під Офісом Президента, наразі перебуває в реанімації, стан пацієнта тяжкий. Про це журналістам повідомив лікар хірург з Київської міської клінічної лікарні № 2 “Опіковий центр”, передає кореспондент УНН.

Відповідаючи на питання, чи тяжкий у пацієнта стан у потерпілого, лікар відповів: “Так”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського відреагували на самопідпал чоловіка під Офісом Президента

За словами медика, наразі пацієнту зробили лише перев’язку та взяли аналізи.

Також лікар зазначив, що з реанімації чоловіка переведуть через 10 днів, або навіть через два тижні. Окрім того, планується оперативне втручання — пересадка шкіри.

Відповідаючи на питання, про що говорив лікар з представниками Офісу Президента, він сказав: “Ще не обговорювали ці питання. Я ще не говорив ні з криміналістами, ні з ким іншим”.

Як стало відомо журналістам, чоловіка, який вчинив самопідпал під стінами Офісу Зеленського звуть Олександр Леонідович Бурлаков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці повідомили, що чоловік, який вчинив самопідпал - АТОвець

Як повідомляв УНН раніше, 26 лютого під час акції протесту медпрацівників у центрі Києва чоловік сам себе підпалив. Акція проходила на площі перед Офісом Президента. Після того, як на чоловікові загорівся одяг, його відразу ж кинулися гасити присутні на мітингу. Згодом, чоловіку допомогли піднятися на ноги.

Медики повідомили, що чоловік, який підпалив себе під час акції біля будівлі Офісу Президента, перебуває у тяжкому стані.

Нагадаємо, з чоловіком, який вчинив самопідпал під стінами Офісу Президента перебувають представники з відділу звернення громадян ОП.

Українські Національні Новини

Суспільство