ukenru
chinovnitsya-pentagonu-z-pitan-ukrayini-dast-svidchennya-u-spravi-pro-impichment-trampa

Чиновниця Пентагону з питань України дасть свідчення у справі про імпічмент Трампа

 • 12704 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. У середу заступник помічника міністра оборони США з питань України, Росії Лора Купер виступить перед членами Палати представників США, які ведуть розслідування у межах процедури імпічменту президента США Дональда Трампа, передає УНН з посиланням на Reuters.

Запит на показання Лори Купер був зроблений законодавцями, зацікавленими в її поінформованості про ймовірні спроби Трампа заморозити сотні мільйонів доларів військової допомоги Україні, поки Президент Володимир Зеленський не взяв би на себе зобов'язання розслідувати діяльність Джо Байден, який є головним кандидатом на посаду президента США 2020 року від Демократичної партії.

Купер добровільно виступить перед колегією. Пентагон не перешкоджав проти її надання свідчень, пише агентство.

Як повідомляв УНН, напередодні глава дипломатичної місії США (тимчасовий повірений США) в Україні Вільям Тейлор дав свідчення в Конгресі США у справі про імпічмент американського президента Дональда Трампа.

За його словами, виділення військової допомоги Україні залежало від оголошення про розслідування справи щодо колишнього віце-президента США Джо Байдена і його сина, і що наказ надійшов від Дональда Трампа, всупереч твердженням президента США.

Українські Національні Новини

Політика