ukenru
chetvero-biatlonistiv-predstavlyat-ukrayinu-na-rizdvyaniy-gontsi-v-nimechchini

Четверо біатлоністів представлять Україну на "Різдвяній гонці" в Німеччині

 • 11788 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Німецьке місто Гельзенкірхен 28 грудня прийматиме престижні змагання з біатлону World Team Challenge – "Різдвяна гонка", повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Федерації біатлону України.

Українські біатлоністи Анастасія Меркушина та чемпіон світу Дмитро Підручний запрошені для участі в цих змаганнях зірок біатлону. Для пари участь у "Різдвяній гонці" стане дебютом.

Організаторами також повідомляється про участь в "Різдвяній гонці" німецьких пар Ерік Лессер/Лаура Дальмаєр (яка вже завершила кар'єру), Бенедикт Долль/Деніз Херрманн і італійської Лукас Хофер/Доротея Вірер.

У минулому році наша олімпійська чемпіонка Юлія Джима виступала в елітній гонці в Гельзенкірхені в парі з Артемом Примою. Результатом дуету біатлоністів в результаті стало 8-е місце.

Примітно, що на "Різдвяній гонці-2019" в німецькому Гельзенкірхені вперше пройдуть змагання для юніорів. Турнір отримав назву Talent Team Challenge. Він пройде за форматом звичайної "Різдвяної гонки" (змішана естафета з командами по два учасника).

Уже відомо, що Україну в Talent Team Challenge представить чемпіонка Юніорського ЧС Катерина Бех та призер Юніорського ЧЄ Богдан Цимбал.

Дані змагання пройдуть на стадіоні "Фельтінс-Арена", яка також відома під назвою "Арена АуфШальке" - домашня арена футбольного клубу "Шальке 04".

Як повідомляв УНН, українські пари двічі ставали переможцями World Team Challenge: у 2008 році Оксана Хвостенко та Андрій Дериземля, а в 2014 році Валя Семеренко і Сергій Семенов.

Українські Національні Новини

Спорт