cheska-politsiya-viluchila-646-kg-kokayinu-u-vantazhivtsi-z-bananami

Чеська поліція вилучила 646 кг кокаїну у вантажівці з бананами

 • 1048439 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Чеська поліція вилучила 646 кілограмів кокаїну, захованого серед бананів, який прямував до місцевого супермаркету під Прагою. Про це повідомив чеський сайт новин tn.cz, передає УНН.

Деталі

Наркотик, знайдений у коробках, які прибули з Еквадору, оцінюється в 2 мільярди чеських крон або 91,17 мільйона доларів. Це одна з найбільших партій наркотиків, які вилучала поліція Чехії.

Цитата

"Співробітники великого складу супермаркету "Альберт" у суботу вдень під час розвантаження палет з органічними бананами виявили підозрілі пакунки та звернулися до поліції. Були виявлені кілограми з підозрілим порошком. Дослідження вибіркової проби показало, що це наркотична речовина, а точніше кокаїн", - сказала речниця Національного центру контролю за наркотиками Люсі Шмолдасова.

Доповнення

Поліція припускає, що ймовірно хтось помилився з боку торговців наркотиками не встиг вчасно вилучити наркотики з вантажівки з бананами. Поліція порушила кримінальне провадження та розслідуємо, хто відправив вантаж і кому він призначався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ17 із 43 кандидатів на голову САП вживали наркотики – дані поліграфа

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі