cherhovyi-obmin-na-blyzkomu-skhodi-sered-zvilnenykh-khamas-zaruchnykiv-9-ditei

Черговий обмін на Близькому Сході: серед звільнених ХАМАС заручників 9 дітей

 • 34227 переглядiв

ХАМАС та Ізраїль провели обмін полоненими: ХАМАС звільнив 13 ізраїльтян, у тому числі дев'ятьох дітей. Ізраїльська сторона готова продовжити перемир'я, якщо ХАМАС звільнятиме не менше 10-ти заручників на день.

У рамках перемир’я іідбувся черговий обмін полоненими і заручниками між ХАМАС та Ізраїлем. ХАМАС відпустив 9 дітей. Про це повідомляє The Times of Israel, пише УНН.

Деталі

Відповідно до угоди про перемир’я було звільнено 13 ізраїльських заручників, а також троє тайців та громадянин росії та Ізраїлю з подвійним громадянством.

Серед. звільнених ізраїльських заручників 9 дітей. Зокрема, чотирьохрічна американка ізраїльського походження Авігейл Ідан. Ії звільнення з полону вже позитивно оцінив президент США Джо Байден.

 У свою чергу, Служба в'язниць Ізраїлю повідомила, що 39 палестинських ув'язнених було звільнено за умовами угоди про перемир'я між Ізраїлем та ХАМАС.

Всім звільненим палестинським ув'язненим висували звинувачення в тероризмі, і багато хто з них був засуджений за свої злочини; всі вони або жінки, або особи молодше 18 років.

Ізраїльська сторона також повідомила, що готова продовжити перемир’я, за умови якщо ХАМАС буде кожного дня звільняти десять заручників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХАМАС звільнив другу групу заручників: серед полонених 9-річна дівчинка

Захар Подкидишев

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі