ukenru
chergove-otruyennya-gazom-v-odesi-troye-u-likarni

Чергове отруєння газом в Одесі: троє у лікарні

 • 10879 переглядiв

ОДЕСА. 7 січня. УНН. У ніч на 6 січня в Одесі зареєстрували черговий випадок отруєння чадним газом. Як передає УНН з посиланням на обласного управління ДСНС, від чадного газу постраждали мешканці одного з приватних будинків.

Деталі

В одному з будинків по вулиці Соляній, що в Суворовському районі, дві жінки 73 і 50 років та 25-річний чоловік, постраждали від чадного газу. Всі троє одночасно відчули себе зле і викликали швидку. Постраждалі госпіталізовані. Медики оцінюють їх стан як середньої тяжкості. Ймовірною причиною отруєння одеситів у ДСНС назвали витік газу з газової колонки.

Нагадаємо

5 січня з будинку в центрі Одеси госпіталізовано п'ятеро студентів медичного університету, які отруїлися чадним газом. Попередньо, причиною отруєння стала несправність системи вентиляції газової колонки.

4 січня в дачному будинку в Надлиманському масиві в Одеському районі трагічно загинули п'ятеро людей-двоє дорослих і троє дітей. 41-річного чоловіка, трьох малолітніх дітей-двох дівчаток і хлопчика у віці 5-ти, 7-ми і 9-ти років - і їх 71-річну бабусю знайшли в будинку мертвими. Попередньо, причиною їх смерті стала несправність паливного генератора.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса