ukenru
cherez-znachni-vtraty-rosiiany-perekydaiut-bronetekhniku-z-okupovanoho-krymu-do-khersonshchyny-atesh

Через значні втрати росіяни перекидають бронетехніку з окупованого Криму до Херсонщини - АТЕШ

 • 25893 переглядiв

російські війська зазнають значних втрат у бронетехніці на Херсонському напрямку і змушені перекидати бойові машини з окупованого Криму для поповнення втрат після ударів українських безпілотників.

На Херсонському напрямку російські війська зазнають значних втрат у бронетехніці й вимушено перекидають туди бойові машини з окупованого Криму. Про це пише УНН з посиланням на підпільний рух "АТЕШ".

Деталі 

Так, партизани зафіксували перекидання техніки з Азовського у бік Джанкоя. Як з'ясували в "АТЕШ", ця техніка вирушає на Херсонський напрямок для поповнення втрат після ударів українських FPV-дронів.

Завдяки нашим агентам з угруповання військ "Дніпро" нам стало відомо, що російська армія зазнає втрат у техніці, зокрема легко броньованій. Дані втрати повною мірою не поповнюються через відсутність потрібної кількості техніки готової до виконання бойових завдань  

- розповіли в "АТЕШ".

Нагадаємо

В окупованому кримському селищі Перекоп російські військові створили імпровізовану ремонтну базу, куди звозять пошкоджену техніку з фронту.

росіяни перекинули в окупований Крим танковий батальйон для посилення кримського угруповання - АТЕШ29.03.24, 14:40 • [views_0]