cherez-zitknennia-mikroavtobusa-ta-vantazhivky-na-trasi-kyiv-chop-na-lvivshchyni-zahynuly-obydva-vodii

Через зіткнення мікроавтобуса та вантажівки на трасі Київ-Чоп на Львівщині загинули обидва водії

 • 16251 переглядiв

На трасі Київ-Чоп у Львівській області зіткнулися мікроавтобус Renault і вантажівка DAF. Водії обох транспортних засобів загинули на місці, поліція встановлює обставини аварії.

Внаслідок зіткнення мікроавтобуса та автопоїзда DAF у Львівській області загинули водії обох транспортних засоібів, поліцейські встановлюють обставини ДТП, повідомили у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

ДТП сталася сьогодні, 12 серпня, близько сьомої години ранку на автодорозі "Київ – Чоп" поблизу села Підбірці, Львівського району.

Рух на трасі Київ-Чоп у районі об'їзної Львова повністю перекрито: сталася ДТП з вантажівкою та бусом12.08.24, 09:14

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись мікроавтобус Renault Master, яким керував 22-річний мешканець Львівщини та автопоїзд DAF під керуванням жителя міста Київ віком 55 років. Внаслідок зіткнення водії транспортних засобів загинули на місці події. Також попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса виїхав на смугу зустрічного руху

- повідомили у поліції.

Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Популярні

Новини по темі

У Миргороді на Полтавщині повідомили про звук вибуху

 • 25611 переглядiв