ukenru
cherez-vikid-khloru-v-rosiyskomu-izhevsku-evakuyuyut-gromadyan

Через викид хлору в російському Іжевську евакуюють громадян

 • 19778 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. У російському місті Іжевськ (Росія), ввечері 2 липня стався викид хлору на станції підйому води. Викид хлору стався в мікрорайоні Містечко Металургів. За даними екстрених служб, маса викинутого хлору становить 800 кг. На даний момент евакуюють жителів. Про це повідомляє УНН з посиланням на МНС Росії і ТАСС.

Деталі

Як зазначається, витік хлору стався зі станції підготовки води підприємства "Іжводоканал", де трапилася розгерметизація однієї з ємностей на складі хлору.

В результаті евакуйовані 10 співробітників підприємства. Крім того, проводиться евакуація з гуртожитків Іжевського державного технічного університету. Відзначається, що інформація про постраждалих не надходила. За попередніми даними, загрози житловому сектору немає.

Також мешканців прилеглих до станції будинків попередили про можливу евакуацію.

Як заявили в пресслужбі "Іжводоканала", поширення хлору за межі станції не відбулося. Для запобігання поширенню хлору рятувальники встановили водяну завісу.

Нагадаємо

2 липня в Румунії на НПЗ Petromidia з переробки сирої нафти в Чорному морі стався вибух, в результаті три людини отримали поранення, одна людина зникла безвісти. Ще у двох осіб серйозні опіки тіла.

За даними Replica Online, одна людина з опіками понад 45% тіла і ще один з більш важкими опіками. Всі інші співробітники евакуйовані.

Українські Національні Новини

Новини Світу