cherez-veliki-vtrati-rosiyan-na-tot-ne-vistachaye-mists-u-shpitalyakh-takozh-ye-defitsit-medichnogo-personalu-genshtab

Через великі втрати росіян на ТОТ не вистачає місць у шпиталях, також є дефіцит медичного персоналу - Генштаб

 • 218906 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. російським загарбникам на тимчасово окупованих територіях не вистачає місць у шпиталях. Також там можна побачити дефіцит медичного персоналу, тому вони залучають лікарів з території рф, повідомив під час телемарафону речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає УНН.

Цитата

"На Запоріжжі фіксуємо дефіцит ліжкомісць у шпиталях, поранені направляються до інших регіонів. З 28 липня по 2 серпня орієнтовно 100 окупантів з множинними пораненнями поїхали на лікування до Скадовська. Внаслідок великих втрат противник розгортає додаткові військові шпиталі у цивільних адміністративних будівлях окупованої території України", – зазначив Андрій Ковальов.

Він додав, що також в умовах постійного надходження поранених окупантів у шпиталях противника зафіксована нестача кваліфікованого медичного персоналу.

“Тому окупанти намагаються залучити лікарів з території рф. Зокрема, наприкінці липня до окупованого міста Нова Каховка Херсонської області прибули військові лікарі із санкт-петербурга, які раніше проходили службу у країнах Африки або у Сирії”, - повідомив речник.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 252 200 осіб, 4278 танків, 313 гелікоптерів та сотень одиниць військової техніки, повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Морська вода Одеси відповідає санітарним нормам - МОЗ

     • 1830373 переглядiв

    28 вибухів: з ночі окупанти чотири рази обстріляли Сумщину

     • 241308 переглядiв

    Київщину вночі атакували БпЛА. Працювало ППО - ОВА

     • 223663 переглядiв

    НБУ посилює вимоги до резервів банків

     • 697603 переглядiв

    У небі над Україною вночі знищили 7 ворожих “шахедів”

     • 230026 переглядiв