ukenru
cherez-sutichki-na-rinku-barabashovo-u-kharkovi-politsiya-vidkrila-provadzhennya

Через сутички на ринку "Барабашово" у Харкові поліція відкрила провадження

 • 14018 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Поліція відкрила кримінальне провадження через сутички між приватними підприємцями та охоронною агенцією на території ринку "Барабашово" у Харкові. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу поліції Харківської області.

"Інформацію за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1ст. 294 (масові заворушення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років", - йдеться у повідомленні.

Також, до відділу поліції доставлені 53 особи, яких наразі опитують слідчі.

"За попередніми даними, від сльозогінного газу постраждали п’ятеро громадян та керівник територіального підрозділу поліції", - зазначається у повідомленні.

Окрім того, триває огляд місця події та встановлення осіб, причетних до протиправних дій. Вилучено речові докази, які будуть направлені на експертне дослідження. Фахівці вибухотехнічного управління жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що поліція затримала 20 громадян.

Як повідомлялося в УНН, на території ринку "Барабашово" у Харкові сталися сутички між приватними підприємцями та охоронною агенцією, невідомі застосували піротехніку і сльозогінний газ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП