ukenru
cherez-surkisa-dinamo-perebuvaye-na-mezhi-vizhivannya-fanati-klubu

Через Суркіса "Динамо" перебуває на межі виживання - фанати клубу

 • 8876 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. ФК "Динамо" (Київ) перебуває на межі виживання через нездорове бажання власника ФК Ігоря Суркіса володіти клубом одноосібно. Про це йдеться у заяві фанатів київського "Динамо", опублікованій на сторінці спільноти "Druzi Dynamo" у Facebook, передає УНН.

"Очевидно, що ті 4-7 тисяч, які ходять на звичайний матч в ЧУ (чемпіонат України - ред.), вказують на те, що наш клуб перебуває на межі виживання. Відбувається це тому, що господар кооперативу не вкладає ні копійки в підтримку бренду, в роботу з уболівальниками (імітація роботи фан-клубу викликає лише гірку посмішку), а весь маркетинг впирається у свиней на магнітах.

Ми довго намагалися зрозуміти, чому це відбувається і єдиним логічним поясненням цьому є нездорове бажання Суркісів одноосібно володіти клубом. Чим менше людей приходить на стадіон, тим більшим господарем почувається Ігор Михайлович", - йдеться у заяві фанатів київського "Динамо".

Затятими противниками такої тенденції є WBC Ультрас Динамо, йдеться в заяві. Так, 6 січня, у день народження Валерія Лобановського, вони зробили подарунок 14-ї спеціалізованій київській школі. У спортзалі школи тепер красується графіті площею 70 квадратних метрів, аналогів якому немає в Україні.

"Безумовно, фінансовий ресурс у хлопців обмежений, але навіть з ним на наш погляд вони сьогодні зробили роботу, значимість якої перевершує її розміри", - пишуть фанати київського "Динамо".

Українські Національні Новини

Спорт