ukenru
cherez-snig-na-zaporizhzhi-obmezhili-rukh-dvoma-avtodorogami

Через сніг на Запоріжжі обмежили рух двома автодорогами

 • 10612 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Рух для великовагових та маршрутних транспортних засобів двома автодорогами у Запорізькій області обмежили у зв'язку зі складними погодними умовами. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу "Укравтодору".

"У зв’язку зі складними погодними умовами (випадання снігу 15-20 см, поривчастий вітер до 25 м/с, який призводить до утворення снігових переметів висотою до 0,5 м), та для уникнення заторів автотранспорту Службою автомобільних доріг у Запорізькій області прийнято рішення про обмеження руху для великовагового та маршрутного транспортних засобів 07.01.2019 р. на таких дорогах державного значення:

  • 1) М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, км 475+500 – км 557+000 (від смт Приазовське до м. Бердянськ).
  • 2) Н-30 Токмак – Бердянськ, км 45 – км 143 (від м. Токмак до с. Азовське)", – йдеться в повідомленні.

Як додали у службі, про зняття обмежень повідомлять додатково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах на Різдво очікується лавинна небезпека

Також дорожники запевнили, що службами в областях виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, а також здійснюється обробка протиожеледними матеріалами.

Нагадаємо, сьогодні стан покриття на дорогах державного значення у більшості областей України місцями засніжений.

За прогнозом синоптиків, сьогодні у східних областях, Приазов’ї та в Карпатах очікується невеликий сніг, на решті території – без опадів. Вітер східний та північно-східний 5-10 м/с. Температура вдень -6-10 С.

Як повідомляв УНН, циклон, який минулого тижня приніс снігопади у південно-східні області, вже залишив територію України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП