cherez-rosiianyna-z-muliazhem-bomby-tymchasovo-zakryly-dilianku-kordonu-nimechchyny-z-polshcheiu

Через росіянина з муляжем бомби тимчасово закрили ділянку кордону Німеччини з Польщею

 • 29623 переглядiв

Кордон Німеччини поблизу Герліца був закритий на кілька годин після того, як поліція виявила муляж бомби в мікроавтобусі росіянина. Сапери підтвердили, що це була несправжня бомба.

Ділянку кордону Німеччини з Польщею тимчасово закрили через росіянина з муляжем бомби, передає УНН із посиланням на BILD.

За даними видання, сьогодні близько 08:30 поліція ФРН зупинила мінівен поблизу міста Ґерліц на кордоні з Польщею. За кермом перебував 43-річний росіянин. Під час обшуку в бардачку виявили предмет, схожий на бомбу. За інформацією BILD, це був згорток, що нагадує петарду, з якого стирчали кабелі та миготливі світлодіоди. Також повідомляється, що до нього було підключено акумулятор. Росіянин не зміг пояснити, що це його взяли під варту. На місце інциденту викликали саперів.

Прикордонна ділянка автобану A4 була на кілька годин закрита в обидві сторони "з міркувань безпеки", заявив BILD представник поліції. Після полудня експерти встановили, що це справжня бомба, а муляж. Наразі дорога знову відкрита. Поліція проводить розслідування інциденту.

Антоніна Туманова

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни обстріляли Сумщину: є поранені та пошкодження

     • 30467 переглядiв

    У Донецьку "бавовна": що відомо

     • 30255 переглядiв