ukenru
cherez-raketnu-ataku-rf-na-kyiv-ye-postrazhdala-mer

Через ракетну атаку рф на Київ є постраждала - мер

 • 106128 переглядiв

Триповерхова нежитлова будівля в Печерському районі Києва була зруйнована падінням уламків ракети, одна людина постраждала, медики надали їй допомогу на місці.

Триповерхова нежитлова будівля в Печерському районі зазнала руйнувань через падіння уламків під час ворожої ракетної атаки на Київ, одна людина постраждала, медики надали їй допомогу на місці, повідомив у понеділок мер столиці Віталій Кличко, пише УНН.

У Печерському районі Києва внаслідок падіння уламків ракети руйнування в нежитловій триповерховій будівлі. Екстрені служби працюють на місці. Наразі виявили одну постраждалу. Їй медики надали допомогу на місці

- написав Кличко у соцмережах.

У КМВА уточнили, що у Печерському районі, попередньо, пошкоджено багатоповерхову нежитлову будівлю без послідуючого горіння. І також вказали, що, попередньо, постраждала одна особа.

Нагадаємо

Вранці 25 березня у Києві пролунали вибухи, повідомлялося про роботу ППО.

У КМВА повідомили, що, за попередньою інформацією, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків в Печерському районі. Згодом КМВА повідомила про пошкодження багатоповерхівки на Печерську, уламки у ще двох районах.

Мер Києва вказав, що були виклики екстрених служб у три райони столиці.

Наразі оголошено про відбій повітряної тривоги.