cherez-raketnu-ataku-rf-na-kyiv-53-postrazhdalykh-u-tomu-chysli-6-ditei-kmva

Через ракетну атаку рф на Київ 53 постраждалих, у тому числі 6 дітей - КМВА

 • 41214 переглядiв

Внаслідок нічного ракетного обстрілу російськими військами Києва було поранено 53 особи, в тому числі шестеро дітей, та завдано матеріальних збитків у кількох районах міста. Повідомлень про загиблих не надходило.

Внаслідок нічної ракетної атаки російських військ на Київ наразі відомо про 53 постраждалих, з них шестеро - діти. Інформації стосовно загиблих немає. Про це повідомили у середу у КМВА, пише УНН.

Станом на 09:00 внаслідок нічної ракетної атаки в столиці постраждало 53 особи (36 жінок та 17 чоловіків, з них шестеро дітей). З них 20 постраждалих госпіталізовано

- повідомив голова КМВА Сергій Попко.

З його слів, переважна більшість – 34 людини – отримали різані рани тіла. Ще у 8-ох гостра реакція на стрес. У решти: закриті черепно-мозкові травми, садни, опіки та інші травми.

"Інформації стосовно загиблих немає", - вказав Попко.

Нагадаємо

Сили оборони у ніч на 13 грудня знищили у небі над Україною усі 10 ракет, запущені російськими військами по балістичній траєкторії по Києву. 

Під час нічної ракетної атаки російських військ на Київ зафіксовано близько десятка випадків падіння уламків у чотирьох районах.

У Дніпровському районі Києва через падіння уламків ракети на проїжджу частину дороги є пошкодження водопровідної мережі, також падіння ракети, попередньо, було на територію лікарні. Внаслідок нічної ракетної атаки ворога в Дніпровському районі столиці пошкоджено багатоквартирний житловий будинок та приватні у двох районах.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф вдарила по Куп'янську, є загиблий та поранений

     • 38541 переглядiв

    У Хмельницькому районі вночі знищили "шахед" - ОВА

     • 35134 переглядiв