cherez-porazki-kerivnitstvo-zakhidnogo-ugrupovannya-viysk-rf-znovu-zminili-gur

Через поразки керівництво західного угруповання військ рф знову змінили - ГУР

 • 75398 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Після поразок окупантів та контрнаступу ЗСУ вчергове змінено командування західного угруповання збройних сил рф. Про це повідомляє УНН з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

Цитата

"Керівний склад західного угруповання зс рф відсторонено від командування. Причина такого рішення – нищівні поразки та отримані у результаті наступу українських Сил Оборони", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Як зазначається, з метою відновлення "стійкості управління" угруповання, його очолить командувач угруповання військ "центр" генерал-лейтенант Олександр Лапін, разом зі своїм штабом. На даний час оперативний склад УВ "центр" перемістився з Луганська до командного пункту західного угруповання.

На сьогодні кадрове рішення щодо подальшого проходження служби генерал-лейтенантом Романом Бердніковим знаходиться на розгляді. Він був призначений на посаду командувача західного ВО 26 серпня 2022 року, на якій замінив генерал-лейтенанта Сичевого (перебував на посаді три тижні).

Нагадаємо 

У міністерстві оборони росії вирішили дещо прикрасити події на Харківщині і оприлюднили вигадку, що російські збройні формування провели "перегрупування" підрозділів, які перебували у Куп’янську та Ізюмі Харківської області.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Резніков: завдяки Bushmaster ЗСУ вийшли на річку Оскіл

     • 155438 переглядiв

    Окупанти обстріляли Сумську область

     • 137687 переглядiв