ukenru
cherez-pogirshennya-situatsiyi-zi-shtamom-delta-turechchina-mozhe-zakriti-kordoni-dlya-turistiv

Через погіршення ситуації зі штамом "Дельта" Туреччина може закрити кордони для туристів

 • 42429 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Через загрозу погіршення епідеміологічної ситуації в Туреччині, пов'язаної з поширенням коронавірусу штаму "Дельта", влада країни не виключаює можливості закриття кордонів для туристів. Про це заявив міністр туризму Мехмет Нурі Ерсой в ефірі телеканалу CNN Turk, передає УНН.

Деталі

За останній тиждень в країні фіксують стрімке зростання випадків захворювання коронавірусу штаму "Дельта". Кількість хворих досягла 750 осіб. Як заявив Ерсой, влада не виключає закриття кордонів для туристів, однак, поки таке питання не стоїть на порядку.

Цитата

"Ні від чого гарантії немає, і, звичайно, потрібно дивитися, що відбувається в низці провінцій зі штамом "Дельта". Однак щодо міжнародних авіарейсів до уваги береться ситуація по всій країні", - заявив Ерсой.

Деталі

За його словами, в 2021 році Туреччина має намір прийняти 25 млн туристів, що вплине на бюджет країни, який може збільшитися на 20 млрд доларів.

Додамо

29 червня влада Туреччини заявила, що припинять пряме авіасполучення з шістьма країнами через поширення нових штамів коронавірусу.

Перші випадки варіанту "Дельта" в Туреччині зафіксували на початку червня. Тоді повідомлялося про ще десять країн, в яких виявили новий штам вірусу.

Тим часом, в Україні найближчим часом можуть посилити карантинні обмеження. Як заявив глава Ради Національної безпеки Олексій Данилов, можливі обмеження пов'язані з новими випадками коронавірусу в країні.

Українські Національні Новини

Новини Світу