ukenru
cherez-pogane-samopochuttya-do-medikiv-zvernulosya-12-lyudey-z-chisla-pribulikh-v-ukrayinu-z-kitayu-tsgz

Через погане самопочуття до медиків звернулося 12 людей з числа прибулих в Україну з Китаю - ЦГЗ

 • 15963 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Через погане самопочуття до лікарів звернулося 12 людей, які прибули в Україну літаком із Китаю, проте ні в кого не було підозри на зараження новим коронавірусом. Про це заявив на брифінгу в.о. генерального директора Центру громадського здоров’я України Ігор Кузін, передає кореспондент УНН.

"Ми щодня отримуємо інформацію про всі такі випадки звернення, як на національному, так і на регіональному рівні. Наразі у нас є 12 випадків. Це ті пацієнти, які звернулися до свого лікаря з тими чи іншими скаргами на самопочуття. Але в жодному випадку не було навіть підозри на інфікування новим коронавірусом. По всім випадкам проведений повний комплекс епідемічних розслідувань. Також був зроблений повний комплекс лабораторний досліджень", - зазначив він.

Як раніше повідомлялося в УНН, 31 січня до України прилетів літак з КНР за рейсом "Саньї-Київ", на борту якого було 257 пасажирів, як зазначили у РНБО, всі перебувають на обліку.

Також у вівторок, 4 лютого, повідомлялося, що в Україні наразі не зареєстровано жодного підтвердженого випадку коронавірусу - МОЗ.

Станом на ранок 4 лютого, загальна кількість підтверджених випадків коронавірусу в Китаї становило 20 438, а кількість померлих зараз становить 425 осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство