cherez-ozheledytsiu-na-avtodorozi-kyiv-kharkiv-stalas-smertelna-dtp

Через ожеледицю на автодорозі Київ-Харків сталась смертельна ДТП

 • 23267 переглядiв

21-річний водій загинув у дорожньо-транспортній пригоді на трасі Київ-Харків після того, як автомобіль не впорався з керуванням на ожеледиці і зіткнувся з іншим автомобілем, що призвело до численних травм і одного смертельного випадку.

В Чугуївському районі Харкова на трасі "Київ-Харків-Довжанський" водій через ожеледицю не впорався з керуванням, в результаті чого сталася смертельна аварія. Про це повідомило головне управління Національної поліції в Харківській області, пише УНН.

Деталі

Вчора 41-річний водій автомобіля "Renault Master", попередньо на ділянці дороги з ожеледицею, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. У цей час назустріч їхав 21–річний водій "Renault Scenic", з яким і відбулось зіткнення.

Внаслідок ДТП 21-річний хлопець помер на місці від отриманих травм. Його 23-річний пасажир перебуває в реанімаційному відділенні. Водій автомобіля "Renault Master" та його 21-річний пасажир також отримали численні тілесні ушкодження та доставленні до реанімаційного відділення.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Харкові внаслідок ДТП постраждав 6-річний хлопчик

Ганна Оніщенко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Єрмак потрапив у рейтинг найвпливовіших людей Європи від Politico

     • 22936 переглядiв