ukenru
cherez-nezakonnu-dobudovu-na-budinku-u-tsentri-kiyeva-vidkrito-provadzhennya

Через незаконну добудову на будинку у центрі Києва відкрито провадження

 • 14362 переглядiв

КИЇВ 13 жовтня. УНН. За фактом незаконної добудови на будинку в центрі столиці слідчі розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Так, до поліції Шевченківського району надійшло повідомлення, що на даху будинку, розташованому на вулиці Софіївська, зводиться незаконна добудова.

"Коли правоохоронці прибули на виклик, ремонтні роботи відразу припинилися. Наразі правоохоронці встановлюють власника незаконного об’єкта.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 356 (Самоправство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до трьох місяців", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, на завершення будівництва житлового будинку для відселення мешканців ураженого грибком будинку-вбивці у Києві наступного року з міського бюджету буде виділено понад 50 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП